Compromís critica que Festes demane un milió d’euros extra un mes després d’haver aprovat els pressupostos

Compromís critica que Festes demane un milió d’euros extra un mes després d’haver aprovat els pressupostos

El regidor de Compromís per València, Pere Fuset, ha criticat hui que la regidoria de Festes i Tradicions haja hagut de demanar, tan sols un mes després d’haver aprovat els pressupostos, un milió d’euros extra.

 Per a Fuset açò demostra que els pressupostos que es van aprovar eren “absolutament irreals” i ha denunciat que “hi ha una manca de planificació molt greu en esta regidoria” que, baix el seu criteri, “va sense cap tipus de rumb ni de timó”.

Concretament l’increment de pressupost que s’ha sol·licitat és el de 951.039 euros i per a capítol II destinat a les activitats festives de tot 2024.

De fet, segons ha assenyalat Fuset, esta modificació de crèdit sol·licitada no contempla cap recurs per a inversions, pel que la regidora de Festes i Tradicions -en mans de Vox- continuarà tenint paralitzada la reforma del museu de la Setmana Santa Marinera.

Els valencianistes recorden que esta reforma no disposa de recursos en el pressupost aprovat fa un mes pel govern de Català, tot i tindre un projecte de reforma redactat i finançat amb fons EDUSI, aconseguit per l’anterior govern de Joan Ribó.

Fuset ha considerat “greu” que tan sols un mes després d’aprovar el pressupost “ens trobem ja en esta situació”, ja que “es tracta d’esdeveniments que fa un mes sabien perfectament que s’havien de realitzar i no van recollir en el pressupost”.

Per últim, Fuset ha criticat que la divisió de la Cultura Festiva en dos regidories distintes, repartides entre PP i Vox, no només no ha millorat la gestió, sinó que esta fomentant la improvisació com vam vore en la cavalcada o en la exaltació.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?