Constituït el comité organitzador del 136 Certamen Internacional de Bandes de València

Constituït el comité organitzador del 136 Certamen Internacional de Bandes de València

El comité organitzador es va constituir divendres passat, i, tal com recullen les bases del Certamen, es conforma com a òrgan gestor al qual competeix la “planificació, organització, execució i coordinació” del 136 Certamen Internacional de Bandes de València (CIBM).

Este comité està presidit pel regidor d’Acció Cultural, Patrimoni i Recursos Culturals, José Luis Moreno, i està compost per músics i tècnics de “reconegut prestigi” i experiència en la gestió artística i cultural de societats musicals.

En esta primera reunió es va fixar el calendari de treball i es va aprovar el comité executiu, que estarà coordinat pel director tècnic i artístic del Certamen, Manuel Muñoz, que també s’encarregarà de la secretaria, les relacions internes i externes, la logística, i de la producció i la realització de l’esdeveniment.

En relació amb este comité, José Luis Moreno ha valorat la “capacitat, talent i formació” dels membres d’este comité, que segons ha destacat, “contribuirà al fet que esta edició del Certamen siga un èxit d’organització i participació”.

Així mateix, ha ressaltat que l’Ajuntament té la “ferma voluntat” de treballar amb la finalitat de “fomentar i estimular l’activitat musical, com a part fonamental del nostre patrimoni cultural”. I, en este sentit, ha recordat que esta edició s’ha incrementat el pressupost del Certamen un 45% per a la seua organització i premis. (De 154.000 euros a 223.000 euros).

Sorteig de les bandes

El sorteig sobre els dies i ordre d’interpretació de les 30 bandes inscrites es realitzaran el dia 12 de febrer a les 19.30 hores en el Saló de Cristall de l’Ajuntament.

Hi ha 30 bandes inscrites, 19 són agrupacions valencianes i 8 són de la resta d’Espanya; mentre que 3 són estrangeres, concretament procedeixen de països com Portugal i Colòmbia. La secció d’honor del certamen estarà constituïda íntegrament per agrupacions valencianes.

El Certamen Internacional de Bandes de València, que se celebra des de finals del segle XIX, en 2024 tindrà lloc de nou en el Palau de la Música els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol, acte que comptarà amb 30 bandes de música, nou bandes més que l’any passat, en què es van inscriure 21 agrupacions musicals.

COMITÉ ORGANITZADOR DEL CERTAMEN INTERNACIONAL

DE BANDES DE MÚSICA “CIUTAT DE VALÈNCIA” 2024

PRESIDENT

JOSÉ LUIS MORENO
Regidor d’Acció Cultural, Patrimoni y Recursos Culturals de l’Ayuntamiento de València.

 

COMITÉ EJECUTIU

MANUEL MUÑOZ PÉREZ
Director técnico –artístic.

DANIEL BELLOVÍ NAVARRO
Secretari Técnic.

ALMUDENA NAVARRO CUARTERO
Coordinadora del Certamen.

 

VOCALES

VICENTE LLIMERÁ DÚS
Director del Palau de la Música de València.

CRISTÓBAL SOLER ALMUDEVER
Director Artístic de la Banda Sinfònica Municipal de València.

 

ASESORES TÉCNICOS

DOMINGO CARLES DOMINGO

Representant de la FSMCV.

RAFAEL LASSO GÓMEZ-ZURDO

Representant de COSOMUVAL.

ANDRÉS VALERO CASTELL

Compositor de reconegut prestigi.

JUANA GUILLEM PIQUERAS

Intérpret de reconegut prestigi.

JOSEP VICENT

Director de reconegut prestigi.

 

SEU DEL COMITÉ ORGANITZADOR

AJUNTAMENTO DE VALÈNCIA
Delegació d’Orquesta i Banda Municipals.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?