L’Ajuntament de València col·laborarà en les activitats previstes per a l’Any Nou xinés

L’Ajuntament de València col·laborarà en les activitats previstes per a l’Any Nou xinés

L’Ajuntament col·laborarà amb l’Associació d’Empresaris Xinesos de València en els actes de celebració de l’Any Nou xinés, que se celebra el 3 de febrer a la nostra ciutat. El regidor de Relacions Institucionals, Juan Carlos Caballero, i el regidor de Comerç i Mercats, Santiago Ballester, s’han reunit este matí a l’Ajuntament amb el president de l’Associació d’Empresaris Xinesos de València, Zhou Lizhou. Caballero ha emmarcat la reunió en la voluntat del consistori de “conéixer les activitats previstes per a les celebracions de l’Any Nou i per donar-los suport i col·laborar en les diferents activitats”. Dissabte, 3 de febrer, hi ha previstes diverses activitats lúdiques i obertes al públic a la plaça de l’Ajuntament, entre les quals tallers, actuacions musicals i conferències. Ja de vesprada, la cavalcada del Drac recorrerà el carrer de Pelai, al barri de la Roqueta. Està previst que l’ambaixador de Xina a Espanya, Yao Jin, visite també València amb motiu d’esta festivitat i participe en les celebracions de la comunitat xinesa de la nostra ciutat. La Fundació Visit València col·labora també enguany en les activitats previstes.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?