València celebra la festivitat dels Reis Mags

València celebra la festivitat dels Reis Mags

La ciutat de València celebra, un any més, la festivitat dels Reis Mags. La màgia d’esta tradició, que aconseguix el seu punt més àlgid en la cavalcada, es pot reviure en els comptes institucionals de l’Ajuntament de València @AjuntamentVLC. En Facebook, que va retransmetre en directe, ja es pot accedir al vídeo complet; X (abans Twitter) i Instagram van oferir també cobertura en directe, amb les etiquetes #CavalcadaVLC i #CabalgataVLC

La Cavalcada, celebrada sota el lema general “Un xiquet que llig és serà un adult que pense”, es va iniciar poc després de l’arribada al Cobert número 2 del Port de Melcior, Gaspar i Baltasar, els qui, acompanyats de 13 patges reals, i després de saludar a les famílies allí congregades, es van dirigir al Palau de l’*Exposició. Des d’allí, el festeig real va creuar el passeig de L’Albereda cap a la plaça de L’Ajuntament, a través del Pont dels Flors – Alcaldessa Rita Barberá i recorrent els carrers de Navarro Reverter, Porta de la Mar, General Palanca, General Tovar, la Pau, plaça de la Reina i Sant Vicent Màrtir.

L’alcaldessa de València, María José Catalá, la delegada de Festes i Tradicions, Mónica Gil, i la fallera major infantil de València, Marina García, van rebre als Reis Mags en la plaça de l’Ajuntament, on van protagonitzar l’adoració del xiquet Jesús del Betlem Municipal i la tradicional pujada al balcó de la casa consistorial, per a compartir amb València l’emoció d’este espectacle de la vespra del dia de Reis.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?