Quasi 155.000 visitants evidencien l’èxit d’Expojove i La Central durant el Nadal

Quasi 155.000 visitants evidencien l’èxit d’Expojove i La Central durant el Nadal

Expojove i La Central han acollit a prop de 155.000 visitants, entre el 26 de desembre de l’any passat, i el 4 de gener de 2024, gràcies a una oferta lúdica àmplia i variada. En concret, per les instal·lacions de Fira València han passat 105.000 visitants per a celebrar les festes. Sota el lema ‘Fes teu el Nadal’, diverses activitats han omplit, durant deu dies, els prop de 50.000 m² distribuïts en els pavellons 1, 2, 3 i 4. Per part seua, La Central ha rebut a 50.000 visitants, que han pogut conéixer com treballen els Reis Mags per a preparar la nit de hui.

“Ahir es va tancar la 41a edició d’Expojove i la 2a edició de La Central amb un rècord absolut de visites, encara més, malgrat l’escàs temps que hem tingut per a preparar-lo estem absolutament satisfets amb el resultat. Les xifres avalen que l’oferta nadalenca proposada des de la Regidoria de Festes ha sigut acollida de grat i, sobretot, amb moltíssima il·lusió. A més, vull recalcar que el pavelló 4, que ha albergat a l’Exèrcit, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil ha sigut el més visitat de tots”, ha assegurat en el seu balanç Mónica Gil, Delegada de Festes i Tradicions.

En esta edició, la Regidoria de Festes i Tradicions ha ocupat de nou els 11.900 m² del pavelló 1, on ha oferit tallers per a totes les edats, circuits d’aventures i jocs de fusta i construcció. Així com uns cavallets de dracs, un carrusel d’animals i un espectacle visual de bombolles de sabó, entre altres activitats.

Quant al pavelló 2, han participat estands que depenen de l’Ajuntament amb propostes divulgatives i d’entreteniment procedents de Bombers i Protecció Civil, Policia Local, EMT, Joventut, l’OAM de Parcs i Jardins, on es va destacar la Capitalitat Verda 2024, Benestar Animal, Emtre, Mercavalencia, Residus urbans, Devesa-Albufera i Turisme, així com Diputació de València i Junta Central Fallera (JCF).

Per part seua, el pavelló 3 ha acollit la fira d’atraccions. I en el pavelló 4, s’ha pogut conéixer el treball que fan la Comandància militar, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la regidoria d’Esports i l’OAM Fundació Esportiva Municipal (FDM), que han organitzat en col·laboració amb les entitats esportives, una zona esportiva.

La Central

Sota els lemes ‘El viatge dels Reis d’Orient’, ‘El magatzem dels Reis d’Orient’ i ‘La Factoria dels Reis d’Orient’, La Central va oferir la possibilitat de descobrir els secrets de l’expedició real que Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, a través de diferents d’activitats, amb 6 espectacles al dia en un total de més de 5.000 m².

“Quant a la Central, ja només la posada en escena convidava a xicotets i majors a submergir-se en un ambient totalment nadalenc. Sens dubte “L’expedició València” ha sigut un dels grans reclams de tots els xiquets per deixar la seua carta i escoltar el missatge dels Reis Mags que, per cert, ja estan de camí a València”, ha destacat Gil.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?