El Saló de Cristall obrirà les seues portes també a les vesprades per Nadal perquè el públic visite el Betlem

El Saló de Cristall obrirà les seues portes també a les vesprades per Nadal perquè el públic visite el Betlem

L’Ajuntament obrirà el Saló de Cristall també a les vesprades per Nadal per a oferir la possibilitat al públic de visitar el Betlem en un horari més ampli. El cap de setmana passat, ja es va poder accedir a la vesprada, però serà a partir d’este divendres, 22 de desembre, quan es podrà acudir totes les vesprades, fins al 4 de gener, a contemplar esta obra artística de 16 a 19.30 hores. Excepte els dies 24 de desembre que només es podrà visitar al matí i els dies 31 de desembre, així com 1 i 5 de gener que romandrà tancat tot el dia.

En esta ocasió, amb motiu de ‘l’Any Sorolla’, este naixement, que compta amb més de 300 figuretes, fa un homenatge a l’artista costumista Joaquín Sorolla i el seu llegat artístic a la ciutat de València. Així mateix, també es reflecteixen picades d’ullet al 800 aniversari de la recreació del primer Betlem realitzat per Sant Francesc d’Assís.

A més d’este, es pot visitar també el naixement de la plaça de l’Ajuntament, que torna enguany. Així com el de la plaça de la Reina, que es tracta del tradicional pesebre en grandària natural, que s’instal·la als peus de la catedral de València i que va ser obsequi del Gremi d’Artistes Fallers al Consistori.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?