Compromís denuncia el govern de Català a Antifrau per possibles irregularitats en la contractació de la Cavalcada de Reis

Compromís denuncia el govern de Català a Antifrau per possibles irregularitats en la contractació de la Cavalcada de Reis

El regidor Pere Fuset, en representació del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de València, ha denunciat davant de l’València Antifrau el contracte de coordinació de la Cavalcada de Reis ja que, segons ha explicat el mateix Fuset, “hem detectat un cas de possible frau en la contractació amb indicis escandalosos que mereixen una investigació”.

 Compromís denuncia que la regidora de Festes va anunciar a agenda pública municipal que es reunia amb el coordinador de la Cavalcada quan encara no s’havien demanat els tres pressupostos preceptius per a la seva contractació ni es comptava amb l’informe necessari dels tècnics municipals en què es diu quina proposta és la més econòmica. El 16 de novembre es va celebrar la reunió anunciada a l’agenda, mentre que els pressupostos no es van demanar fins dia 20 i no s’emet l’informe tècnic de valoració de les ofertes fins dia 30.

 Fuset també diu que la regidora “ens va confirmar per escrit l’empresa que s’ocuparia de l’organització sense que els pressupostos hagueren estat avaluats pels tècnics, de forma que, o la regidora té poders de predicció del futur, o estem clarament davant d’una irregularitat”.

 No obstant, les possibles irregularitats que denuncia Compromís no acaben ací, ja que cal tindre en compte que les empreses participants estan relacionades entre sí pel que fa a la seua titularitat, i en els pressupostos que han presentat les diferències en preu són mínimes.

 Per tot açò, Fuset a instat ha l’València Valenciana Antifrau a investigar estes circumstàncies i a actuar segons les seues competències d’acord amb la legislació vigent per garantir el correcte funcionament de l’Ajuntament de València en la gestió dels interessos comuns de la ciutadania.

 Fuset ha valorat que “no només s’ha usat la cavalcada de reis per a que PP i VOX apliquen el sectarisme més ranci i incoherent que censura als personatges valencians de la cavalcada, sinó també per a trampejar la llei de contractes”.

 Per últim, Fuset també ha denunciat que enguany s’ha pagat a esta empresa concreta per un esdeveniment més diners del que en el passat es va abonar per a dos activitats de Nadal, ja que en l’import de 17.799,10 euros de l’empresa responsable de la coordinació de la Cavalcada de Reis no cobrirà Expojove com en anys anteriors.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?