Comencen els treballs de decoració extraordinària dels carrers que acolliran la celebració del centenari de la coronació

Comencen els treballs de decoració extraordinària dels carrers que acolliran la celebració del centenari de la coronació

L’Ajuntament de València ha començat este matí els treballs de decoració extraordinària per engalanar els carrers que acolliran parts dels actes commemoratius del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu dels Desemparats. El carrer de la Pau ja llueix esta ornamentació que combina elements vegetals i tèxtils amb la imatge de l’escut de la ciutat. A estes 10 garlandes ornamentals s’afegiran, en hores, altres sis similars que adornaran el tram del carrer Sant Vicent comprés entre l’esmentat carrer de la Pau i el de Maria Cristina. El carrer dels cavallers també comptarà amb 10 elements d’esta decoració aèria, el de Bosseria amb 5, i el d’Avellanes amb 6.
El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha informat hui d’esta decoració que “se suma als d’ornamentació floral i vegetal, així com amb els elements també de flor fresca del Gremi de Floristes”. “Estes garlandes recuperen la tradicional ornamentació dels carrers i dignifiquen els actes amb què València celebra el Centenari de la Coronació de la Mare de Déu”, ha assegurat.

A més d’esta iniciativa, la Regidoria de Cultura Festiva ha encetat els treballs per a la instal·lació de tapís floral que s’instal·larà a la plaça de la Mare de Déu i reproduirà el de fa cent anys. Este element estarà conclòs dijous, un dia abans de l’habitual per presidir tots els actes com ara la primera de les quatre sessions de la dansa protagonitzada per infantils, amb la participació de la fallera major infantil de València i la seua cort d’honor, que estaran acompanyades per la Colla de Tabal i Dolçaina de la Junta Central Fallera. Tot seguit, la plaça de la Mare de Déu acollirà també la representació de l’obra de teatre Verge de folls del dramaturg Juan Alfonso Gil Albors.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?
A %d blogueros les gusta esto: