El museu de les Drassanes acollirà les obres seleccionades en la III Biennal Maria Isabel Comenge

El museu de les Drassanes acollirà les obres seleccionades en la III Biennal Maria Isabel Comenge

Glòria Tello, regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, ha ressaltat la importància del certamen “un dels premis d’art més importants del territori valencià”. Després de la selecció de les obres que formaran part de l’exposició en les Drassanes, es constituirà un jurat “per a seleccionar les dos obres guanyadores que la Fundació Juan José Castellano Comenge adquirirà per a la seua col·lecció i aconseguir així un dels seus principals objectius: promoure i difondre l’art de la nostra terra”, ha explicat Tello.

Per part seua, Juan José Castellano Comenge, ha assenyalat respecte a les futures edicions d’esta biennal que “esperem poder exposar la pròxima en la nostra nova seu de la plaça de l’Autor, que albergarà el nostre museu i seu de la fundació i que comptarà amb una de les col·leccions més importants de pintura valenciana dels segles XX i XXI. Sabem que és important per a València i que comptem amb el suport del consistori”.

La II Biennal va tindre lloc l’any de la pandèmia. Es van presentar prop d’un centenar d’artistes valencians i es van seleccionar 29 obres que també van estar exposades en les Drassanes. Alex Marco amb la seua obra Paisatge de Port Vallarta va aconseguir el primer premi de la II Biennal Mª Isabel Comenge dotat amb 15.000 euros. L’obra Flexia X de Toño Barreiro va aconseguir el Segon Premi, de 7.000 euros. Nico Munuera, Carolina Ferrer i Volkan Diyaroglu, van obtindre els tres accesits.

Les pròximes biennals tindran lloc en el futur Museu Fundació Juan José Castellano Comenge, en la plaça de l’Autor, 4 de València. Les bases de la convocatòria poden consultar-se en la web https://fundacionjjcc.com/

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?