Demà dimecres 20 d’abril, s’inicia el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer que com cada any organisa i convoca l’associació cultural Lo Rat Penat i la Junta Central Vicentina, en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia i demés patrocinadors, per a rememorar la vida i l’obra del Patró principal del Regne de Valéncia. Les representacions es realisaran en l’edifici de l’ONCE, en la Gran Via Ramon i Cajal, 13, de Valéncia, a partir de les 15.30 hores els dies 20 dimecres i 21 dijous d’abril.

El dimecres 20 d’abril., a partir de les 15:30 h, parciciparan l’Altar del Pilar, Altar del Carme, Confraria de la Canyada i  Chirivella.

El dijous 21 d’abril, a partir de les 15.30 hores, continuaran en les interpretacions en l’Associació de la Pila Baptismal, Altar de Russafa, Altar del Tossal, Altar del Mercat i Altar del Mar.

 El fallo es farà públic el dia 22 d’abril, divendres, després de la delliberació del Jurat, en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat a les 19.00 h.

Els guardons seran lliurats als guanyadors, el dissabte 23 d’abril a les 11:00 hores en la Plaça de la Mare de Deu, i com és costum i tradició l’Altar que obtinga el primer premi oferirà una representació extraordinària del milacre guardonat.

Segons les bases del Concurs, els Milacres han de ser representats per chiquetes i chiquets fins als 14 anys “ajustant-se a l’interpretació, adreça, ambientació i a la correcta dicció en llengua valenciana”. No obstant això, i de forma extraordinària, enguany se permetrà participar als chiquets i chiquetes que en 2020, estant inscrits, veren frustrada la seua participació per la suspensió del concurs en motiu de la pandèmia de Covid-19.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?
A %d blogueros les gusta esto: