Reunió del Regidor de Festes i del President de Lo Rat Penat per a la convocatòria del Concurs de les Creus de Maig

El Regidor de Festes i Cultura Popular, Carlos Galiana, i el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve, han mantés hui una reunió per a tractar la convocatòria del tradicional Concurs de les Creus de Maig que organisa Lo Rat Penat en el patrocini i colaboració de l’Ajuntament de Valéncia.

Esteve ha recordat que l’any passat, encara en pandèmia, fon la convocatòria d’este concurs de les primeres activitats que tornaren a celebrar-se, per ser una festa de carrer a l’aire lliure i per tal d’animar a la societat valenciana a superar els moments més durs de la pandèmia i ajudar al sector dels floristes valencians. Lo Rat Penat subvencionà en una ajuda a cada creu inscrita i la convocatòria fon un èxit, celebrant-se l’entrega de premis en el Palau de l’Exposició.

El president de Lo Rat Penat ha demanat al Regidor de Festes l’ajuda econòmica de l’Ajuntament per a poder subvencionar a les creus que participen i poder aixina impulsar novament, després d’estos dos anys de pandèmia, este tradicional concurs que embellix les nostres places i carrers i que nos anuncia que la primavera està entre nosatres.

Carlos Galiana ha expressat el seu desig d’ajudar i promocionar des de la seua regidoria està festa tradicional valenciana i de conseguir les ajudes necessàries per a poder colaborar en les falles, associacions, parròquies, confraries, juntes de festes,… que habitualment participen en el Concurs de les Creus de Maig.

Com és costum i tradició les creus hauran d’estar plantades el dia 3 de maig, festivitat de l’Invenció de la Santa Creu.

Artur Part

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?