El Regidor de Festes i Cultura Popular, Carlos Galiana, i el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve, han mantés hui una reunió per a tractar la convocatòria del tradicional Concurs de les Creus de Maig que organisa Lo Rat Penat en el patrocini i colaboració de l’Ajuntament de Valéncia.

Esteve ha recordat que l’any passat, encara en pandèmia, fon la convocatòria d’este concurs de les primeres activitats que tornaren a celebrar-se, per ser una festa de carrer a l’aire lliure i per tal d’animar a la societat valenciana a superar els moments més durs de la pandèmia i ajudar al sector dels floristes valencians. Lo Rat Penat subvencionà en una ajuda a cada creu inscrita i la convocatòria fon un èxit, celebrant-se l’entrega de premis en el Palau de l’Exposició.

El president de Lo Rat Penat ha demanat al Regidor de Festes l’ajuda econòmica de l’Ajuntament per a poder subvencionar a les creus que participen i poder aixina impulsar novament, després d’estos dos anys de pandèmia, este tradicional concurs que embellix les nostres places i carrers i que nos anuncia que la primavera està entre nosatres.

Carlos Galiana ha expressat el seu desig d’ajudar i promocionar des de la seua regidoria està festa tradicional valenciana i de conseguir les ajudes necessàries per a poder colaborar en les falles, associacions, parròquies, confraries, juntes de festes,… que habitualment participen en el Concurs de les Creus de Maig.

Com és costum i tradició les creus hauran d’estar plantades el dia 3 de maig, festivitat de l’Invenció de la Santa Creu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
× ¿Quieres decirnos algo?
A %d blogueros les gusta esto: